dijous, 12 de març del 2009

Google Voice





Google Voice ja veu la llum per als usuaris de Grand Central. Després de l'adquisició de Grand Central ja fa uns anys era qüestió de temps veure quina sortida hi tenien prevista. De moment els usuaris que ja usaven el servei podran utilitzar aquest nou programari de google que permet realitzar trucades de VoIP a un cost gratuït per trucades nacionals i a un baix cost per internacionals. L'avantatge fonamental és la digitalització i centralització de dades que ofereix google entre els seus serveis amb el que aviat no ens caldrà estar enlloc més.  

Trets bàsics de GVoice : 
 - Enviar tot tipus de sms i mms
 - Tenir un número únic siguem on siguem
 - Enregistrar trucades i tenir una traça de què hem fet
 - Servei de centraleta i redireccionament de trucades
 - Transcripció de speech-to-text o text-to-speech
 - Notificacions gratuïtes i compartició de línies i trucades

Com reaccionarà Telefònica? 


6 comentaris:

  1. Com mola, no? Definitivament al final el google ho farà tot!

    A veure, per això que dius de telefònica, tampoc crec que canviin massa coses... M'explico, la putada de trucar pel google és que et cal internet, i si vols substituir al telèfon mòvil (que és el que més es fa servir) et cal internet mòvil. Llavors, mentre telefònica i les altres companyies tinguin l'exclusiva d'internet mòvil supliran les pèrdues amb costos de conexió a internet... Almenys així ho veig jo... L'altre cosa seria si hi hagués cobertura wifi gratuïta a tot arreu...

    ResponElimina
  2. Això de la cobertura wifi... google ja està fent proves a Silicon Valley ;)

    ResponElimina
  3. M'encanta cada cop que l'eficiència dóna una cossa al cul dels monopolis aburgesats!!

    :-)

    ResponElimina
  4. Sí sí... però Googgle no acabarà essent també un monopoli, a aquest pas? Ara ja és omnipresent, i aviat serà omnipotent!

    Ostres! a mi -com a molta gent- se m'escapen tantes coses... Sort que ens ho poses tot aquí resumidet i ordenadet Albert!

    ResponElimina
  5. Google ja fa temps que vol ser el monopoli de la informació. Però no ho serà mai del tot, ja que quan la gent així ho percebi, a través d'ell s'articularan els mitjans per ensorrar-lo. Talment com al Facebook :D

    ResponElimina