dilluns, 2 de març del 2009

Logos




La creació del logo per una empresa és una de les primeres etapes i segurament de les més importants per donar una bona emprenta i imatge a una empresa. Els colors i la combinació de formes indica molt clarament segons la percepció de cadascú quin tipus de servei s'ofereix. És per això que vull presentar-vos dues propostes de logotips i m'agradaria saber la vostra opinió. Què us aporten, què hi canviaríeu i sobretot què us fa sentir. Avantiam és un business angel de Girona. Es dedica a buscar projectes que necessitin capital i el capital necessari per als projectes i necessita un logo. Què en penseu? 

Moltes gràcies per avançat!!!

6 comentaris:

  1. El primer logo em desagrada completament. El trobo aborrit, poc treballat, "cutre"... No em transmet cap percepció positiva envers l'empresa.

    El segon logo m'agrada més. Està molt més treballat i dona una idea positiva i moderna de l'empresa. A mi em transmet diligència. No obstant, té un aspecte negatiu, i és que potser s'assembla massa al prototipus nom/logo d'un medicament farmacèutic.

    En qualsevol cas, jo seguiria treballant en la línia del segon logo. Potser creant 2 elements diferenciats: el conjunt nom-logo, i un símbol d'identitat d'empresa com fan a l'indústria automobilística. Bé, no sé si t'ajudo massa però així és com ho veig. Si vols que et doni la opinió sobre futurs dissenys estaré encantat!

    ResponElimina
  2. k divertit! jo tb opino val?
    el primer descartadíssim! és agressiu, dona sensació de perjudicial, amenaçador...és molt poc amigable. Mira! em recorda al no a la MAT! ejejejeje
    El segon és millor. Jo provaria amb diferents tipografies, potser per donar-li un aire més tecnològic. I miraria d'integrar millor el símbol en el logotip. El símbol m'agrada, crea interés, i dona una idea de "nexe" que potser és el que busques. Treu-li més el suc, juga a moure'l, encercla una A, no sé...ves provant...
    Els colors m'agraden, però mira com queda el negatiu i el blanc i negre!

    Com més neutre, elegant i senzill sigui tot, més intemporal serà!

    Estic alucinant! els has fet tu? que fort! m'acabo d'autojubilar! jajaja!!

    pd: no descarteu mai un logotip sense símbol! una bona tipografia, val més que tots els colorins i dibuixets del món! Sobretot pk no és una marca que has de recordar pk la compraràs al super...m'enteneu?

    ResponElimina
  3. Huola, jo també opino;P? el primer fa una mica de por,sorry ;P
    El segon és veritat sembla farmacèutic, però els colors estan bé, jo possaria una mica de taronja i groc, són més alegres i juvenils.
    Però les colors depenen del càracter de l'empresa, i si veus que hi calen més blaus i vermells també està bé.

    ResponElimina
  4. El primer és mès criptogràfic, està bé pels informàtics. El segón està millor. El que em diu és que es vol avançar però no queda clar quin és el destí final. Donat que un avança amb un objectiu definit i clar.

    ResponElimina
  5. Jo també penso que el primer és molt agressiu. Pel tema de les punxes i el color negre, segurament...

    Del segon, m'encanta el símbol! A mi em recorda a un giroscopi, un punt d'energia que amb el moviment pren la inèrcia per avançar! però estic d'acord amb en Josep M.: cap a on? la línia queda molt tallada en sec.

    També trobo que tipografia i símbol no queden massa integrats.
    És cert que recorda a un medicament; potser hauria de ser més 'dura'? més tecnològica?

    ResponElimina
  6. Suposo que del primer logo espanta la similitud amb el perill de risc nuclear.

    Del segon agrada la lletra arrodonida i el logo.

    Veig important un logo que doni la idea de connexió (com el segon), en el sentit de posar en contacte client i empresa. Transmetre aquesta idea, ni que sigui subtilment, dona més encaix a l'empresa.

    ResponElimina