dilluns, 20 d’abril del 2009

Chariod



La mitologia grega es comença a acostar perillosament a la realitat. Cada dia que passa, se’ns amplien les maneres de convertir-nos en aquell ésser mitològic que havíem somniat ser de petits o que ens havia fet anar a dormir i portar-nos bé. La última incorporació al bestiari que podem abastar és el Centaure. L’empresa Exmovere Holdings ha dissenyat un dispositiu que ens substituirà les extremitats inferiors al més autèntic estil Freezer ( pels fans de Bola de Drac ) i nosaltres només haurem de fer petits moviments de cintura per poder controlar la bèstia que ens portarà allà on vulguem. No en voleu un?

Aprofito l’avinentesa per dir-vos que durant la setmana de les flors hi haurà una exposició d’escultures que organitza TACA a la Casa de Cultura i a la Fundació Fita amb el títol de “Laberíntica" sobre el mite del Minotaure”. Potser algun dia també ens substituiran el cap per un sistema biònic... qui sap.

3 comentaris:

  1. Impressionant!!!
    Però si tenen èxit els hauran de fer més grossos i rodanxons... a Wall-e es veu ben clar: si no camines gens t'engreixes i t'atrofies i caus per terra!!! :D

    ResponElimina
  2. I gràcies per recordar l'exposició de 'Laberíntica'!

    ResponElimina
  3. Pues a mi personalmente no me gusta... Además que de me parece algo ortopédico a pesar de tener más o menos la forma del cuerpo y tal... te hace tener una estatura bastante mayor, y los movimientos no son giros completamente como los que podríamos hacer nosotros mismos.
    También estoy de acuerdo con mónica. Sabeis lo que se atrofiarían las piernas y lo que se engordaría??? hasta el punto de no poder caminar solos!!!! Y yo me pregunto... si tenemos dos piernas, por qué evitar hacer uso de ellas???? cada parte del cuerpo tiene su misión. Y lo estupendo que es caminar...!!!
    Me ha recordado a la película de dibujos de "wally". La segunda parte de la peli, refleja claramente a lo que se llega por querer vivir en un mundo de más "supuestas comodidades"

    ResponElimina