diumenge, 8 de febrer del 2009

Yo no he sido (Bart Simpson)



Telefonica, l'ex-monopoli de les comunicacions a Espanya i actual pseudomonopoli d'infraestructures està començant a fer propaganda antipirateria. Algú fa temps que li està posant mantega i sembla que la torrada ja n'està ben plena i apunt per fer-hi la primera queixalada. A Anglaterra ja fa temps que han començat el tiberi. La cerca i captura dels delinqüents que es descarreguen cançons lliures per l'emule, i altres coses, és el pa de cada dia. Aquí i seguint la nostra tendència de ser els últims d'europa en tot, estàvem molt orgullosos d'haver mantingut el nivell i no haver cedit a les multinacionals dels continguts multimèdia, però oblidàvem que això era només el temps de descompte fins a l'inevitable final.

I ara què passarà? Suposo que com ha passat a la majoria de països europeus conservadors, seleccionaran a certs individus escollits aleatòriament, els jutjaran, els faran sortir als programes de premsa rosa, els faran rics per a què facin comèdia, els tancaran a la garjola un temps i així aconseguiran marcar a tota la resta de criminals ensenyant-los que les conseqüències dels seus perversos actes no quedaran impunes. Esteu espantats, indignats? Jo ho estava fins que he topat amb la solució. No passa res! Feta la llei, feta la trampa. Podeu seguir passant-vos arxius aconseguits legalment pel torrent perquè ningú podrà dir que heu estat vosaltres i per fer això només heu de seguir tres senzills passos.

Primer de tot heu de treure totes les contrasenyes del router i deixar-lo de lliure accés per a tothom. Un cop fet això heu de desactivar els registres DHCP o bé els registres d'assignació d'adreces que tingui el vostre router. I finalment posar-vos a descarregar tot el que vulgueu i emmagatzemar-ho a un disc extern que estigui ben amagadot. I què aconseguirem fent-ho així? Simplement que quan la policia nacional us esbotzi la porta, us entri a casa i us pregunti, tot apuntant-vos amb un reguitzell de subfusells, si heu estat descarregant-vos material multimèdia il·legal vosaltres pugueu dir... Jo? Jo no he sigut! Ha sigut el veí!!!

I resulta que els jutges us donaran la raó.

Aprofiteu-ho!! :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada