dijous, 6 de novembre del 2008

3,2,1... BANG!

Em presento per primer cop al món de la Blogosfera. Durant els últims temps, el web 2.0 i les xarxes socials estan marcant les noves tendències de comunicació entre els individus socials actius. I crec que no en puc quedar fora. No hi ha gaires canals que permetin tal nivell de llibertat a un cost tant baix per donar-me a conèixer i fer públic allò que m'importa o m'interessa. És per aquest motiu que he decidit també prendre part en aquest joc i iniciar el meu propi "Quadern de bitàcora".

Vull fer d'aquest espai un punt de trobada. Un lloc on tothom pugui saber quina és la meva trajectòria tant a nivell personal com professional. En definitiva espero construir el meu propi Butlletí Oficial de l'Albert ( BOA ). A la vegada, també publicaré aquells avenços i descobriments que realitzi tant a l'entorn de la Casa de Cultura, on treballo com a assalariat, com a l'entorn professional autònom, al que hi dedico estones de temps lliure.

Us animo doncs a registrar-vos al meu RSS o bé a passar pel meu raconet quan us vingui de gust per saber de mi!!!

5 comentaris:

  1. Me parece una buena propuesta.... Creo que puede ser interesante! Además así puedo saber un poquito más de tí, que por unas cosas u otras.... como somos!!!! Besazo! Di

    ResponElimina
  2. ja t'he "rss-ejat" al meu google reader, en la categoria de "coleguitas" jeje ;)

    A veure si es manté al dia el blog, no com el meu que va a temporades :P

    ResponElimina
  3. AJ!
    Tard, però m'apunto a la llista de comentaris d'ànims inicials!
    Espero que no facis com gent que conec (jo!) i no el deixis abandonat durant alguns dies.
    SALUT VERMUT!

    ResponElimina