divendres, 19 de desembre del 2008

Playing For Change


Playing For Change: Song Around the World | Stand By Me from Concord Music Group on Vimeo.


Deixa't portar pel seu encant. Desconnecta. No és moment de pensar. No és moment de reflexionar. Simplement deixa't arrossegar per tu mateix. Pel que surt de tu. Escolta el que et diu el cor i permet al teu cos expressar-ho. La força que surt de tu, només és teva. No l'aturis! Gaudeix-ne, però estigues atent, molt atent per aprofitar-ne fins l'últim detall. Ara ets sincer, ara ets autèntic. Cada nota és una guspira que s'escapa del teu foc. Guia'l amb la melodia per a què sigui intens i t'escalfi. Revifa'l quan s'apagui expressant tot allò que et calgui. Mou-te i tanca els ulls per veure-hi millor. Accepta el torrent d'emocions que t'omplen i t'embolcallen. Permet-li tenyir-te, per una estona, de colors el pensament i netejar-te l'ànima. Somnia't a tu mateix per un instant! La música et porta al sentiment. És el llenguatge universal que et desperta allò que et fa ser tu.


Espero que tots i cada un dels intèrprets d'aquest fantàstic vídeo us commogui com a mi. No trobeu entrenyable i d'una gran força el Grandpa Elliot? 


Enjoy! Playing for a change. Enric, va per tu!!


2 comentaris:

  1. Me encantaaaa el video!!!!!

    Qué chulo ver a la vez las mismas palabras y sonidos en boca y manos de gente tan distinta, que muy probablemente piensa de forma muy diferente... Muy chulo el contraste!
    (Da la sensación de que el mundo se parase un momento para centrarse en una misma cosa) :)

    ResponElimina
  2. El video és molt bó! Ara mateix vaig a penjar-lo al facebook!
    Stand by my! We are not alone!
    :)

    ResponElimina